Linn vernieuwt Linn Majik LP12 – nieuwe Krane toonarm

Linn heeft onlangs aangekondigd dat de Linn Sondek Majik LP12 een nieuwe toonarm zal gaan krijgen. De Krane is ontwikkeld samen met Clearaudio en zal nieuwe, maar ook huidige eigenaren van een Majik LP12 een duidelijke verbetering geven.

De Krane wordt met de hand vervaardigd van de hoogste kwaliteit aluminium en stalen componenten. De verticale lagering is van gepolijst tungsten en een dubbel keramisch horizontaal lager. De lagers zijn duurzaam en hebben een zeer lage wrijving/ rotatiemassa.

De nieuwe Krane toonarm is makkelijk in te stellen door de vele mogelijkheden om af te stellen. De VTA afstelling is door een laser gegraveerde schaal makkelijk af te lezen en in te stellen. De azimuth afstelling en vaste afstelhoek van de Krane toonarm zorgen voor een perfecte uitlening van cartridge en stylus . De variabel headshell biedt de mogelijkheid om cartridges op 3 punten af te stellen voor een correcte afstemming van de cartridge en muzikale prestaties.

Demonstratie

De nieuwe Linn Majik LP12 met Krane toonarm zal vanaf begin december ook demonstratie klaar staan, naast de oude Linn Majik LP12. Natuurlijk staan er ook verschillende andere LP12’s klaar, zodat direct ook nog upgrades zoals Karousel vergeleken kunnen worden. Muziek met een Linn Sondek LP12 is altijd een feestje.