Een Magische Kerst met Linn – Winter Promo

Geniet deze kerst van muziek en films op een Linn DSM in stereo of surround zoals je het nog nooit eerder hebt gehoord. Linn heeft net een fantastische winter promotie aangekondigd die loopt t/m 19 januari 2021.

10% korting op een Linn DSM of 20% korting op Linn DSM in surround*

Of je nu begint met een stap in stereo voor een schitterende muziek beleving of je breidt je huidige Linn DSM set uit in surround. De 20% korting is van toepassing op alle componenten die je toevoegt in surround bij de bestelling van de surround module dus Exaktbox, Exakt luidsprekers en/of versterking vallen hier dan ook onder.

Deze promotie is van toepassing op de volgende Linn DSM: Selekt DSM, Akurate DSM, Klimax DSM.

Symbiose Audio dagelijks geopend op afspraak

Symbiose Audio is dagelijks geopend en werkt uitsluitend op afspraak. Dit om te voldoen aan de RIVM richtlijnen en zo een zo veilig mogelijk bezoek aan ons bedrijf mogelijk te maken.

Ook kan het zinvol zijn dat als je advies of informatie wenst om dit via email te doen: info@symbiose-audio.nl.

Bellen kan ook, vind ik leuker, via nummer 06 29 000582.

Je bent welkom en….. blijf gezond!

Linn introduceert nieuwe generatie Majik DSM

De nieuwe Linn Majik DSM

Linn heeft aan de hand van ruim tien jaar ervaring in de ontwikkeling van netwerkmuziekspelers veel verbeteringen aangebracht voor de nieuwe Linn Majik DSM. Updates van de DAC-implementatie, versterking en volumeregeling, afgeleid van de Katalyst techologie zijn een paar van de nieuwe verbeteringen. Een volledige nieuw ontwikkelde DSM zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant.

“Linn introduceert nieuwe generatie Majik DSM” verder lezen

Personaliseer je LP12

Personaliseer je LP12 – Voor de ultieme ‘personal touch’ aan je LP12, kun je nu je initialen tot 4 letters laten etchen in je arm-board (uitsluitend Keel) om je naam te vereeuwigen in je eigen Sondek.

Zie een preview van je gekozen initialen hier.

Nieuw – Gekleurde LP12 plint

Gekleurde LP12 plint – De plint van jouw Sondek LP12 kan nu gemaakt worden in iedere hoogglans kleur die jij maar wilt: gebruik je inspiratie en fantasie! Of het nou de kleur is van je favoriete t-shirt of een tint van je meest geliefde album, jij krijgt een LP12 die speciaal voor jou persoonlijk is gemaakt.

Alle Linn luidsprekers kunnen bovendien in dezelfde kleur worden geleverd, zodat je de kleur van je draaitafel kunt aanpassen aan die van je speakers!

“Nieuw – Gekleurde LP12 plint” verder lezen

Mooie occasion LP12 voor Mathijs

Mooie occasion LP12 voor Mathijs

Mooie occasion LP12 voor Mathijs – Deze Sondek gaat naar Utrecht, is voorzien van een Hercules voeding, een Jelco arm en een Nagaoka MP110: het is dus een LP12 Edition zoals we al een tijd maken als beter alternatief voor een Majik LP12.

Mathijs en z’n vriendin hadden het snel gehoord: dit is inderdaad een mooie stap vooruit ten opzichte van een Majik LP12. Word je blij van!

Nieuwe Linn App voor iOS!

Linn introduceert een nieuwe App voor iOS!

De nieuwe Linn App biedt een snellere, gemakkelijkere en fijnere manier om een Linn muzieksysteem te bedienen. Je krijgt toegang tot al je beschikbare muziek met één tik en je kunt nu ook je muziek zoeken op alle streaming-diensten tegelijk en krijgt toegang tot je speellijsten vanaf iedere gewenste locatie!

Download hier: http://ow.ly/Rgwv50yd8CU

Fluted plint

Ed – een goede klant van ons – heeft een nieuw kastje gekocht. Zijn LP12 had een plint die nogal detoneerde met dat kastje. Ik heb de plint vervangen door een nieuwe Black Ash Fluted (met groeven zoals vroeger) en de speler opnieuw perfect afgesteld. Dit is het resultaat. Veel beter!

Afromosia plint

Gaaf!

Weer een mooie gebruikte LP12 met een waanzinnig mooi getekende Afromosia plint, een gereviseerde Akito met nieuw Adikt element en om het echt goed te doen een Lingo! Toch weer verbazend hoe veel fun deze best betaalbare LP12 brengt; ik ben heel de middag lekker plaatjes aan het draaien! Deze speler is inmiddels verkocht aan Rob die nog een paar nachtjes moet slapen voordat ik ‘m aflever!

Beter Beeld & Geluid Zevenbergen verder als Symbiose Audio

Symbiose Audio

Vanaf 1-1-2020 zal de firma Mutrox hifi- en home cinema specialist Beter Beeld & Geluid gaan overnemen. Maar wat gebeurt er met de nu nog bestaande twee vestigingen van Beter Beeld & Geluid?

De Beter Beeld & Geluid vestiging in Hilversum zal sluiten (Bjorn Mateijsen en Garmt van der Zel worden beide werkzaam bij Mutrox) en de vestiging van Beter Beeld & Geluid in Zevenbergen, geleid door Jan Verlegh, zal voortaan door het leven gaan als ‘Symbiose Audio’.

“Beter Beeld & Geluid Zevenbergen verder als Symbiose Audio” verder lezen