Symbiose Audio dagelijks geopend op afspraak

Symbiose Audio is dagelijks geopend en werkt uitsluitend op afspraak. Dit om te voldoen aan de RIVM richtlijnen en zo een zo veilig mogelijk bezoek aan ons bedrijf mogelijk te maken.

Ook kan het zinvol zijn dat als je advies of informatie wenst om dit via email te doen: info@symbiose-audio.nl.

Bellen kan ook, vind ik leuker, via nummer 06 29 000582.

Je bent welkom en….. blijf gezond!

Linn introduceert nieuwe generatie Majik DSM

Linn heeft aan de hand van ruim tien jaar ervaring in de ontwikkeling van netwerkmuziekspelers veel verbeteringen aangebracht voor de nieuwe Linn Majik DSM. Updates van de DAC-implementatie, versterking en volumeregeling, afgeleid van de Katalyst techologie zijn een paar van de nieuwe verbeteringen. Een volledige nieuw ontwikkelde DSM zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant.

Katalyst is de laatste toonaangevende DAC architectuur technologie van Linn , inclusief verbeterde upsampling, een lagere ruis referentiespanning en een ultralage jitterklok voor een grotere nauwkeurigheid van de timing. De door Linn ontworpen klasse D-versterkers, met maar liefste 2x100w, bieden betere prestaties ten opzichte van de Chakra versterking in het vorige model, dankzij minder ruis en vervorming en een efficiëntere signaalconversie, ‘waardoor er nog meer muzikale details kunnen worden uitgehaald’.

Ook de digitale volumeregeling is nieuw in deze Majik DSM. Linn heeft hiermee een component uit de signaalweg gehaald met als resultaat meer muziek, minder ruis en vervorming. Natuurlijk is de unieke Space Optimisation techniek ook beschikbaar voor de nieuwe Majik DSM. Met Space Optimisation optimaliseer je de set specifiek voor de ruimte waarin deze staat, met als resultaat de best mogelijke muzikale prestatie specifiek voor je luisterruimte.

Aansluitmogelijkheden

De nieuwe Majik DSM is de ideale hub voor alle audio/ video apparaten die je zou willen aansluiten. Van een UHD speler naar de nieuwste game-console, een Sondek LP12 draaitafel of gewoon het geluid van je TV. Met maar liefst 4 HDMI 2.0 4K ingangen, kan je compromisloos de soundtrack van de nieuwste films en technieken weergeven.

Daarnaast vinden we een analoge ingang, die geconfigureerd kan worden voor een MM element of line level voor alle andere digitale bronnen. De MM phonovoorversterker combineert de hybride architectuur uit de Urika II phonotrap en is een combinatie van digitale en analoge verwerking om de RIAA curve nauwkeurig te implementeren. Het resultaat is direct hoorbaar in meer accurate weergave van je geliefde LP’s.

Nieuw voor de Majik DSM is een USB-ingang (Type-B) om ook direct high-res audio af te spelen vanaf een computer bron. De Majik DSM functioneert dan als stand-alone DAC van zeer hoge audiofiele kwaliteit. Ook nieuw is de ingebouwde Wi-Fi en Bluetooth verbinding, die direct draadloos streamen van de hoogste kwaliteit muziek beschikbaar maakt, zonder dat er een netwerkkabel aan te pas komt.

Van de in totaal 8 beschikbaar audio ingangen, is de SP-DIF ook in te stellen als in- of uitgang en is ook een toslink digitale ingang beschikbaar. Als laatste mag de 1/4 inch hoofdtelefoon uitgang natuurlijk ook niet ontbreken. Personal Audio is echt belangrijk geworden en Linn heeft hier een nieuw ontworpen hoofdtelefoon versterker geplaatst, die ook hoofdtelefoons kan aansturen die om meer vermogen vragen.

Majik

Combineer de Linn Majik DSM met ee prachtige Sondek LP12 platenspeler en Majik 109 of 140 luidsprekers voor een volledig Linn Majik System en stem deze af op jouw persoonlijke voorkeur. Een brede range aan houtafwerkingen is beschikbaar, maar natuurlijk ook een speciale finish die echt van alles kan zijn; de kleur van je favoriete shirt of een detail uit een spraakmakende LP-hoes.  

Prijs

De gloednieuwe Majik DSM is per direct beschikbaar en heeft een prijskaart van 3570 euro.

Personaliseer je LP12

Personaliseer je LP12 – Voor de ultieme ‘personal touch’ aan je LP12, kun je nu je initialen tot 4 letters laten etchen in je arm-board (uitsluitend Keel) om je naam te vereeuwigen in je eigen Sondek.

Zie een preview van je gekozen initialen hier.

Nieuw – Gekleurde LP12 plint

Gekleurde LP12 plint – De plint van jouw Sondek LP12 kan nu gemaakt worden in iedere hoogglans kleur die jij maar wilt: gebruik je inspiratie en fantasie! Of het nou de kleur is van je favoriete t-shirt of een tint van je meest geliefde album, jij krijgt een LP12 die speciaal voor jou persoonlijk is gemaakt.

Alle Linn luidsprekers kunnen bovendien in dezelfde kleur worden geleverd, zodat je de kleur van je draaitafel kunt aanpassen aan die van je speakers!

“Nieuw – Gekleurde LP12 plint” verder lezen

Mooie occasion LP12 voor Mathijs

Mooie occasion LP12 voor Mathijs

Mooie occasion LP12 voor Mathijs – Deze Sondek gaat naar Utrecht, is voorzien van een Hercules voeding, een Jelco arm en een Nagaoka MP110: het is dus een LP12 Edition zoals we al een tijd maken als beter alternatief voor een Majik LP12.

Mathijs en z’n vriendin hadden het snel gehoord: dit is inderdaad een mooie stap vooruit ten opzichte van een Majik LP12. Word je blij van!

Nieuwe Linn App voor iOS!

Linn introduceert een nieuwe App voor iOS!

De nieuwe Linn App biedt een snellere, gemakkelijkere en fijnere manier om een Linn muzieksysteem te bedienen. Je krijgt toegang tot al je beschikbare muziek met één tik en je kunt nu ook je muziek zoeken op alle streaming-diensten tegelijk en krijgt toegang tot je speellijsten vanaf iedere gewenste locatie!

Download hier: http://ow.ly/Rgwv50yd8CU

Fluted plint

Ed – een goede klant van ons – heeft een nieuw kastje gekocht. Zijn LP12 had een plint die nogal detoneerde met dat kastje. Ik heb de plint vervangen door een nieuwe Black Ash Fluted (met groeven zoals vroeger) en de speler opnieuw perfect afgesteld. Dit is het resultaat. Veel beter!

Afromosia plint

Gaaf!

Weer een mooie gebruikte LP12 met een waanzinnig mooi getekende Afromosia plint, een gereviseerde Akito met nieuw Adikt element en om het echt goed te doen een Lingo! Toch weer verbazend hoe veel fun deze best betaalbare LP12 brengt; ik ben heel de middag lekker plaatjes aan het draaien! Deze speler is inmiddels verkocht aan Rob die nog een paar nachtjes moet slapen voordat ik ‘m aflever!

Beter Beeld & Geluid Zevenbergen verder als Symbiose Audio

Symbiose Audio

Vanaf 1-1-2020 zal de firma Mutrox hifi- en home cinema specialist Beter Beeld & Geluid gaan overnemen. Maar wat gebeurt er met de nu nog bestaande twee vestigingen van Beter Beeld & Geluid?

De Beter Beeld & Geluid vestiging in Hilversum zal sluiten (Bjorn Mateijsen en Garmt van der Zel worden beide werkzaam bij Mutrox) en de vestiging van Beter Beeld & Geluid in Zevenbergen, geleid door Jan Verlegh, zal voortaan door het leven gaan als ‘Symbiose Audio’.

“Beter Beeld & Geluid Zevenbergen verder als Symbiose Audio” verder lezen