Linn Selekt LP12 Recensie

In het Duitse Hifi blad Stereoplay van September staat een fantastische recensie van de Linn Selekt LP12 die we zeker even met jullie wilde delen.

Recensent Bernd Theiss heeft vele uren geluisterd naar de Selekt versie van deze Sondek LP12 en herkent direct de meer dan 50 jaar ervaring die in deze draaitafel zit. Bernd noemt het een perfecte vertaler van zijn kunst.

Nieuw in de Selekt LP12 is de Arko toonarm en het Kendo element, waar we eerder al de specificaties van hebben gemeld in dit artikel.

Er is niet alleen gekeken naar de subjectieve luisterervaring, maar Stereoplay publiceert ook altijd metingen van de meeste componenten die gerecenseerd worden. De volledig recensie in PDF is te downloaden via deze link.

Zoals altijd geldt het advies om natuurlijk te komen luisteren naar de upgrades. Kom vrijblijvend onder het genot van een kop koffie langs evt. met je LP12 draaitafel en laat je informeren welke update voor jou het beste is. Vrijwel alle denkbare upgrades zijn bij Symbiose Audio uit voorraad leverbaar.