Linn Zomer Promotie Sondek LP12

Van 1 juni tot 31 augustus 2024 heeft Linn een fantastische zomer promotie voor alle Linn Sondek LP12 eigenaren. Bij aankoop van een Linn LP12 onderdeel, krijgt u op het tweede LP12 onderdeel 30% korting als deze tegelijkertijd wordt gekocht. Verdubbel de prestaties van uw platenspeler voor meer muzikaal genot, tegen een geweldige prijs.

De zomer promotie is van toepassing op alle Linn Sondek LP12-componenten, inclusief Radikal & Urika-bundels. Deze kan ook worden gecombineerd met de lopende Lingo/Radikal- en cartridge-inruilacties. De promotie loopt tot 31 augustus 2024, waarna zowel deze zomer promotie als de Lingo/ Radikal-inruilactie eindigen.

Linn LP12 Upgrades

Eén van de vele mooie aspecten is de modulaire opbouw van een Sondek LP12 en de mogelijkheid om upgrades te doen. Linn biedt verschillende upgrades om de prestaties van uw LP12 naar een hoger niveau te tillen. Zij investeren veel tijd en energie om de muzikale prestaties van deze iconische draaitafel te verbeteren. Zo kan uw LP12 worden verbeterd, afhankelijk van de wensen en het budget.

Verschillende onderdelen van een Sondek LP12 kunnen worden geüpgraded, waarbij er een keuze is tussen diverse modellen in elke categorie, afhankelijk van het gewenste prestatieniveau. De verleiding is vaak groot om de zichtbare en interactieve onderdelen van een LP12 te upgraden – namelijk de toonarm en cartridge – maar dit levert niet altijd de grootste winst op in prestaties in vergelijking met andere, meer verborgen componenten.

Aanbevolen Upgrade Route

Linn heeft een aanbevolen volgorde voor het upgraden van uw draaitafel. Deze volgorde zorgt voor de grootste prestatiewinst per upgrade. Het verschil dat een Karousel lagerupgrade brengt is verbazingwekkend, maar het is misschien niet het eerste waar u aan denkt. Neem contact met mij op om te bespreken welke upgrades de grootste verbeteringen voor jouw persoonlijke LP12 zouden brengen en kom luisteren en vergelijken onder het genot van een goede kop koffie.