Organik DAC upgrades voor Linn Klimax DS(M)

Linn heeft net aangekondigd dat voor het eerst de Organik DAC upgrades beschikbaar voor alle Klimax DS(M) eigenaars, trotse bezitters van de Klimax 350 actieve luidsprekers of Klimax Exaktbox. De Organik DAC upgrade kan in iedere Klimax DS of DSM worden geplaatst, zelfs vanaf de allereerste Klimax DS die in 2007 voor het eerst het licht zag.

Awards Linn Klimax 2021
Awards Linn Klimax 2021

Organik DAC

De Organik digitaal analoog converter is volledig in eigen huis ontworpen en gefabriceerd door Linn. Deze nieuwe architectuur is het kloppende hart van de Linn Klimax DSM en zet direct een nieuwe benchmark op het gebied van muziekreproductie: nog nooit was de geluidskwaliteit en muziekbeleving zo hoog.

Met Organik wordt ieder element van het conversieproces, van digitaal naar analoog, met behulp van een combinatie van FPGA-verwerking en discrete conversie gedaan. Geen standaard ingekochte DAC, maar volledige controle over het totale conversiepad in perfecte harmonie. Het resultaat is een aanzienlijk lagere ruisvloer en vervorming, die als we dit vergelijken met de Katalyst DAC maar liefst een 20 dB lagere signaal/ ruis verhouding heeft. Bekijk de video hieronder voor alle informatie over de Organik DAC.

Vergelijk uw eigen Klimax DS(M) met de Klimax DSM Organik DAC

Symbiose Audio biedt de mogelijkheid om uw eigen Linn Klimax DS(M) te vergelijken met de Klimax DS(M) Organik DAC update onder het genot van een heerlijke kop koffie. Wij zorgen dat er een prachtige muziek installatie klaar zal staan en zitten klaar om samen met u de mooiste muziek af te spelen. Mail naar info@symbiose-audio.nl om een afspraak te plannen. U bent van harte welkom!

Prijzen Upgrades

Linn Klimax DSM 2021 – €36,300

Linn Klimax DS(M) Organik DAC upgrade – €6,535

Linn Klimax 350 (Exaky) Organik DAC upgrade – €13,070